Integrale Sport- en Leefstijlgeneeskunde, Fysiotherapie

Wij gebruiken zachte behandeltechnieken die met snel en efficiënt resultaat. Via de huid beïnvloeden we de onderliggende weefsels waaronder de fascia. De fascia bevat heel veel sensoren, specifieke plekken die bij aanraking met de juiste druk en in de juiste richting het lichaam uitnodigen tot loslaten van spanning en optimaliseren van balans. Op deze manier bevorderen we ontspanning, doorbloeding, vochtafvoer, actieve stabilisatie. We gebruiken deze technieken in overleg met u binnen onze behandelingen. 

Ontspanning

Voor als u af en toe een keertje gewoon goed wilt ontspannen op een andere manier dan een gebruikelijke ontspanningsmassage, maak een afspraak met Marco. Een afspraak voor ontspanning van een 30 minuten of een uur gaat in overleg met u en kan heel goed met makkelijke kleding aan.

Myofasciale release therapie

Voor de behandeling van pijnklachten, gespannenheid in spieren, beperkte mobiliteit, matige stabiliteit, en nog veel meer maken wij gebruik van myofasciale release technieken uit verschillende behandelmethodes. Daarmee maken we individuele maatwerkbehandelingen voor u, met u. We doen dat op basis van een uitgebreide analyse middels anamnese, observatie, en lichamelijk onderzoek. Na een kort gesprek over onze bevindingen stemmen we de behandeling met u af. 

Na een behandeling zal onze therapie nog een tijd doorwerken. Bij korter durende klachten zijn meestal een paar behandelingen voldoende.