Integrale Sport- en Leefstijlgeneeskunde, Fysiotherapie
Bezoek Ons
Zaanstraat 6N, 8226 ND Lelystad
Openingstijden
Ma-Vr: 10.00 - 17.00

Marco Wiegers

Marco werkt als fysiotherapeut, heeft ook een registratie als NGS sportmasseur en NVST Bowenbehandelaar. Zijn basis ligt in Nordic Walking en sportmassage. Marco had zijn observatievermogen en didactische vaardigheden in diverse andere functies al eerder goed ontwikkeld. Nadat hij was afgestudeerd als fysiotherapeut miste hij in het werk een wat meer holistische verdieping. Om zijn patiënten nog beter te kunnen helpen heeft hij opleidingen gevolgd in verschillende myofasciale release technieken (o.a. Bowen, EMMETT), NLP, verdiepingscursussen op deelgebieden van fysiotherapie.

Met Ria van Rooijen werkt hij sinds 2014 samen.

Op maandagen werkt Marco Wiegers in Woerden (onder de naam Fysioparamedico). De facturatie voor Fysioparamedico wordt gedaan door Wiegers & Van Rooijen VOF.

Op dinsdagen werkt Marco Wiegers in Lelystad bij Vrouw&Klinieken en Sportgeneeskunde Maatwerk.

Marco behandelt ook honden en andere dieren. Dat doet hij in overleg met u waarbij één behandeling al heel veel kan doen. Een vergoeding voor dat werk spreekt hij met u af en is afhankelijk van de behandel- en reistijd.

Bel hem gerust voor meer informatie of een afspraak.

Afspraak maken met Marco voor maandagen:
Bellen naar +31 (0) 6 23360200. B.g.g. voicemail duidelijk inspreken, whatsapp sturen of een e-mail naar info@wiegers-vanrooijen.nl sturen.

Adres Fysioparamedico:

Pompmolenlaan 26, 3447 GK Woerden